De geschiedenis van Mind5™
Hoe het allemaal begon
Maak kennis met Mind5™ Founder Roelien
"Mijn naam is Roelien Luijt en ik ben de oprichter van Mind5™ Training en bedenker van de Mind5™ M.E.T.H.O.D.©.  

Hiervoor werkte ik de sportsponsoring consultancy voor de grootste en invloedrijkste sportsponsoren en rechtenhouders van het land. Ik werkte voor klanten als ABN AMRO, Rabobank, KLM, NOC*NSF, Eredivie C.V. en KPN.

Als 32-jarige Country Manager in een groot internationaal bedrijf zag ik hoe veel mensen fouten maakten onder druk. Zelfs de meest ervaren leidinggevenden misdroegen zich of bezweken onder druk.

Ik heb altijd fanatiek gesport. Van 2004 - 2007 was ik lid van het Nederlands Freestyle Ski Team en na mijn skicarrière werd ik aanvoerder van het Nederlandse Ultimate Frisbee Team (2007 - 2013). Tijdens Europacups, EK's en WK's zag ik dat veel terugkerende patronen bij mensen die moesten presteren onder druk. 

Vanaf 2004 ben ik actief aan het experimenteren met technieken uit de sportpsychologie. In 2006 startte mijn maatschappelijke carrière als sociaal wetenschappelijk onderzoeker in de sport. 

Om de Mind5™ M.E.T.H.O.D.© te kunnen ontwikkelen heb ik samengewerkt met de beste psychologen en sociologen van Nederland. Ook werkte ik samen met een mindfulness trainer die voor het Amerikaanse leger werkt, trainde ik met trainers van het Nederlandse leger en de politie en heb ik 9,5 week in Thailand geleefd als een Muay Thai vechter.

Sinds onze oprichting in 2016 heb ik honderden mensen getraind volgens de Mind5™ M.E.T.H.O.D.©: executives, young professionals, atleten, mensen met een burn-out of chronische ziekte, mensen met PTSS, jongeren, trainers, coaches en ondernemers.

Wil jij optimaal prestatieniveau bereiken?

Ik verheug me erop om met je te werken! "

Hoe wil jij Mind5™ inzetten?
Mind5™ Coaching voor mijzelf
Éen-op-één coaching voor volwassenen
Mind5™ Coaching voor mijn zoon of dochter
Één-op-één coaching voor jongeren
Mind5™ Training voor mijn team
Business games, team training, stress management
Ik wil mensen leren hoe ze optimaal kunnen presteren
Het Optimal Performance Leader Programma