Na drie jaar ondernemerschap is het tijd om te delen - Waarom ik besloten heb om mijn Mind5™ M.E.T.H.O.D.© te delen
Geschreven door Roelien Luijt, november 2018
38 maanden geleden, in augustus 2015, nam ik ontslag als Managing Director van Repucom Nederland B.V. Ik was vastberaden een nieuwe revolutionaire trainingsmethode te ontwikkelen, waarmee we emotionele intelligentie en zelfbewustzijn bij mensen te kunnen trainen. Nu ben ik er klaar voor om mijn geheim te delen met ambitieuze trainers, coaches, docenten en managers. 
"Mind5™ heeft echt een bijdrage geleverd aan mijn herstel van burn-out"
Geschreven door Lotte de Kleijn, oktober 2018
Als onderdeel van mijn stageperiode bij Mind5™ interview ik ervaringsdeskundigen die hebben deelgenomen aan de zesweekse (6x75 minuten) Mind5™ Training. Ze vertellen hoe Mind5™ hen geholpen heeft beter om te gaan met hun knelpunten en wat dit voor hen betekend heeft. Mijn eerste kandidaat voor een interview is Froukje uit Eindhoven.
7 redenen waarom we Krav Maga gebruiken in onze Stress Management Trainingen
Geschreven door Roelien Luijt, oktober 2016
Mind5™ training gebruikt o.a. zelfverdediging en Krav Maga om stress na te bootsen. Ook passen we mindfulness technieken toe die je leren hoe je snel kunt herstellen van stressvolle situaties. Dit verhoogt je mentale veerkracht en prestatieniveau onder druk. In dit geval vormt Krav Maga de basis voor de stresservaring tijdens onze trainingen, maar de resultaten en voordelen ervan zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven. 
9 redenen waarom we Mindfulness toepassen in onze Trainingen
Geschreven door Roelien Luijt, oktober 2016
Mind5™ training gebruikt zelfverdedigings- en vechtsporttechnieken om stress na te bootsen. Ook passen we mindfulness technieken toe die je leren hoe je snel kunt herstellen van stressvolle situaties. Dit verhoogt je mentale veerkracht en prestatieniveau onder druk. De mindfulness technieken zijn direct geïntegreerd in al onze sportieve trainingen, je ziet ons dus zelden op een kussen zitten. Hoe het wel werkt, lees je in onderstaand artikel. 
Een boodschap aan de COO – Tien maanden na mijn vertrek
Geschreven door Roelien Luijt, mei 2016
Vandaag is het precies tien maanden geleden dat ik mijn laatste werkdag als Country Manager in de sportsponsoring industrie meemaakte. Een paar weken eerder vertelde ik de COO dat ik ontslag wilde nemen, omdat ik me gefrustreerd voelde; ik gebruikte mijn talenten niet optimaal, ik had het gevoel dat ik niet op 100% kon presteren en ik begon een hekel te krijgen aan maandagen.