"Eindelijk iemand die echt snapt wat er in mijn hoofd omgaat"​ - Review Mind5® Coaching door een ondernemer/survivalrunner
Geschreven door Roelien Luijt, oktober 2018
“Onlangs ontving ik een prachtige recensie van mijn eerste Mind5® coachingsklant. Een fanatieke survivalrunner en zelfstandig ondernemer die half augustus startte met onze nieuwe mentaal-sportieve één op één coaching. "Met Roelien heb ik de kernwaarde van mijn leven op een rij gezet, gekeken naar wat ik kan en zijn we nu de weg aan het uitzetten om mijn doelen te bereiken." 

"Een uur en veertig minuten onderweg, nog nooit heb ik zo lekker gelopen tijdens een survivalrun en dan kom je bij de een na laatste combinatie hindernis. En wat zie ik daar? Mijn survivalmaten die eigenlijk altijd sneller dan ik zijn…. Euforie, zou het me vandaag lukken om voor ze finishen? De rest van het seizoen zou ik hiermee kunnen pronken met mijn prestatie!

Ojee, als zij het niet in één keer redden, dan moet het wel heel moeilijk zijn! Kan ik het dan wel? Er schiet van alles door mijn hoofd. Het moment van de waarheid, de eerste poging, bijna het einde gehaald, maar net niet….. De moed zakt me in de schoenen, gaat me dit wel lukken? Hoe vaak ga ik dit nog doen?

Na vier keer bijna halen wil ik opgeven en mijn polsbandje laten doorknippen, maar twee onbekende supporters zeggen: "Nee jij kan het! We zagen je gaan, je moet alleen nog iets meer zwieren!" Als zij in mij geloven, dan moet ik het nog een keer proberen! En ja na vijf pogingen lukt het me eindelijk. De grote vraag blijft waarom die vijfde keer wel en die eerste niet?
Wat wil ik nu echt en wat moet ik daarvoor doen?

Ik ben continue bezig met de vergelijking tussen mijn werk als zelfstandig fotograaf en projectmanager en de strugglingen die daar bij horen en wat ik wel of niet in de survival sport bereik. Daarbij is de hoofdvraag: Wat wil ik nu echt en wat moet ik daarvoor doen?

Roelien (of Mind5®) is degene die me hier fantastisch mee helpt. Ze snapt als geen ander hoe het is om als zelfstandig je brood te verdienen, maar is ook fanatiek sporter en sport/business coach. Eindelijk iemand die echt snapt wat er in mijn hoofd omgaat!

Tot nu zitten de mensen me meestal aan te staren als ik de vergelijking tussen mijn sport en werk maak. Met Roelien heb ik de kernwaarde van mijn leven op een rij gezet, gekeken naar wat ik kan en zijn we nu de weg aan het uitzetten om mijn doelen te bereiken.

De weg naar mijn doel op gebied van werk wordt steeds duidelijker .
Tijdens de coachingsgesprekken is er altijd het samenspel tussen mentale en fysieke coaching. Zo leer ik me bijvoorbeeld te focussen tijdens het kickboksen of ben ik bewuster bezig met het doseren van zowel mijn werk als sport na een intensieve circuit training.

Inmiddels gaat het beter dan ooit met survivallen, wat niet alleen aan mijn fysieke gesteldheid te danken is, maar vooral ook het zelfvertrouwen en kunnen focussen tijdens een wedstrijd.
De weg naar mijn doel op gebied van werk wordt steeds duidelijker en ik durf steeds meer stappen te zetten om dit ook daadwerkelijk te gaan te realiseren.

Out of the box

Ben je ook opzoek naar een coach die meer doet dan alleen maar ja en amen zeggen? Zoek je iemand die out-of-the box denkt en je fysiek hard aanpakt, je grenzen weet te verleggen, maar zeker ook met jou samen je doel weet te realiseren, dan moet je bij Mind5® coaching zijn!
 
Wil je ook gecoacht worden op de Mind5® manier?
Mind5® helpt ambitieuze professionals beter te presteren onder druk en met het bereiken van hun persoonlijke doelen. Wil je als bedrijf Mind5® inzetten als preventie- of interventiemiddel om mensen te leren beter om te gaan met stress, druk en crisissituaties? Of heb je interesse in een mentaal-sportieve workshop of teamtraining? 

Plan van een vrijblijvend strategisch gesprek in met Founder Roelien Luijt . 

Roelien Luijt
Mijn missie is meer emotionele intelligentie in organisaties en instanties te brengen. Als voormalig managing director, atleet, aanvoerder, sport- trainer en coach ben ik een ervaren strateeg met het vermogen mensen te helpen hun optimale prestatieniveau te bereiken.
Met deze missie heb ik Mind5® Training opgericht en creëerde ik de Mind5® M.E.T.H.O.D.©
De missie van Mind5® Training is om stress op de werkvloer drastisch te reduceren mensen te helpen optimaal prestatieniveau te vinden!