Hoe Mind5® jouw organisatie kan helpen
Business games, team training, stress management en persoonlijk leiderschap
Mind5® gebruikt sport en mentale training om mensen te helpen beter te presteren tijdens stress, druk en crisissituaties en persoonlijk leiderschap te verbeteren.
In al onze trainingen en workshops zijn sport, mindset training, cognitieve training, team play en momenten van theorie en reflectie volledig geïntegreerd. 

Trajecten variëren van één workshop tot meerdere maanden, waarbij wij een volledig persoonlijk leiderschaps- en vitaliteitsprogramma ontwikkelen.

Tijdens onze workshops, teamtrainingen, business games, maatwerk games en cursussen helpen wij onze klanten met de volgende uitdagingen:
  • Beter om te gaan met stress, druk en crisissituaties en te presteren onder druk
  •  Hun energie- en optimale prestatieniveau te verhogen
  •  Vaardigheden op het gebied van doelen stellen, focus, assertiviteit en het stellen van prioriteiten te verbeteren
  •  Creatief, analytisch en strategisch te denken en handelen onder (tijds)druk
  •  Beter samenwerken in teamverband
  •  Inzicht geven in gedragspatronen (onder druk) en verbetering van zelfbewustzijn en persoonlijk leiderschap
  •  Inzicht te geven in gedragspatronen binnen teams en andere sociale omgevingen
  •  Hun leiderschapsvaardigheden te verbeteren
Werkwijze

We starten met een uitgebreide brainstorm, waarin we meer inzicht krijgen in de huidige situatie en de gewenste situatie. Afhankelijk van jullie doelen, wensen en beschikbare tijd organiseren we een mentaal-sportieve workshop, een maatwerk game of een volledig vitaliteitsprogramma.

Uiteraard maken we gebruik van onze zelfontwikkelde Mind5® M.E.T.H.O.D.©.

Doel

Tijdens de mentaal-sportieve trainingen observeren we de groep en individuele teamleden. De trainers (eventueel met ondersteuning van de prestatiepsycholoog) zien meer dan je denkt! We geven inzicht in gedragspatronen onder druk, zien wie bereid is grenzen op te zoeken of daar (structureel) over heen gaat, analyseren leiderschapsvaardigheden en kijken hoe jouw teamleden beslissingen nemen onder druk. 

Tijdens de reflectie leren de deelnemers om hun eigen gedrag te observeren en analyseren met als doel hun zelfbewustzijn, vitaliteit en persoonlijk leiderschap te verbeteren.

Duur

De workshops kunnen variëren van twee tot zes uur. Ook bieden we vitaliteitsprogramma's en individuele coaching aan, deze trajecten duren minimaal 6 weken.

Intensiteit en doelgroep

De intensiteit van de training kan variëren van zeer intensief in sportkleding tot matig intensief, waarbij je je ‘gewone’ werkkleding kunt aanhouden.  

De Mind5® Trainingen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitheidsniveau's, er is geen competitief element. 

Wil je weten wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we bespreken samen hoe wij jouw team kunnen helpen beter te presteren onder druk.