Wij helpen mensen optimaal prestatieniveau te vinden
Stress is de gezondheidsepidemie van de 21ste eeuw, volgens de World Health Organization. We leven in een cultuur waarin prestatie, competitie, onzekerheid en angst de boventoon voeren.

Wij geloven dat je optimaal prestatieniveau bereikt wannneer je je unieke talenten kunt inzetten in een veilige (werk)omgeving, je de samenwerking soepel verloopt en je doelgericht te werk kunt gaan zonder afleiding en ruis. 

Mind5® wil een nieuwe standaard creëren op het gebied van coaching, leren, trainen en leiderschap en mensen over de hele wereld helpen bij het vinden van hun optimale prestatieniveau!

Mind5® is een non-nonsense zelfbewustzijns- en zelfmanagement training waarbij mentale en sportieve training worden gecombineerd om stress, druk en crisissituaties na te bootsen. 

Sinds 2016 hebben we al honderden mensen geholpen met onze zelfontwikkelde  Mind5® M.E.T.H.O.D©:  Leidinggevenden, ondernemers, docenten, jongeren, kinderen, studenten, topsporters, werknemers in de zorg, mensen met burn out of chronische ziekten, mensen met PTSS en nog veel meer!
Hoe wil jij Mind5® inzetten?
Mind5® Coaching voor mijzelf 
Één-op-één coaching voor volwassenen
Mind5® Coaching voor mijn zoon of dochter
Één-op-één coaching voor jongeren
Mind5® Training voor mijn team
Business games, team training, stress management
Ik wil mensen leren hoe ze optimaal kunnen presteren
Het Optimal Performance Leader Programma