Regie over jouw prestaties en die van jouw omgeving
Mind5® heeft als missie om performance culturen te veranderen en te verbeteren, zodat meer mensen op duurzame en gezonde wijze optimaal prestatieniveau kunnen vinden.

Leiderschap leer je niet uit een boekje, want onder druk weet je écht niet meer wat er in je boekje of op de PowerPoint slide stond. Bij Mind5 leer je door te ervaren. 

De Mind5® M.E.T.H.O.D.© combineert mentale en fysieke zelfbewustzijnstraining en ervaringsgericht leren, wat zorgt voor blijvende gedragsverandering.

Wij zijn Mind5® Training
Experts in Optimaal Presteren

We zijn opgericht en gevestigd in Nederland en werken met klanten en trainers van over de hele wereld. 

Wij maken gebruik van onze unieke Mind5® M.E.T.H.O.D.©, ontwikkeld door Founder Roelien Piron uit Nederland.

Gebaseerd op verschillende wetenschappelijke disciplines, waaronder sport- en sociale psychologie, sociologie, neurowetenschappen, leiderschap studies en bewegingswetenschappen.   

We gebruiken experiential learning technieken, waaronder fysieke oefeningen om toegang te krijgen tot het onderbewuste en patronen te doorbreken.

Onze programma's is praktijk- en ervaringsgericht en geschikt voor diverse leerstijlen. 

Wij zijn Mind5® Training Experts in gedragsverandering

- We zijn opgericht en gevestigd in Nederland en werken met klanten en trainers van over de hele wereld. 

- Wij maken gebruik van onze unieke Mind5® M.E.T.H.O.D.©, ontwikkeld door Founder Roelien Piron uit Nederland.

- Gebaseerd op verschillende wetenschappelijke disciplines, waaronder sport- en sociale psychologie, sociologie, neurowetenschappen, leiderschap studies en bewegingswetenschappen.   

- We gebruiken experiential leaning technieken, waaronder sportieve oefeningen om toegang te krijgen tot het onderbewuste en patronen te doorbreken.

- Onze programma's is praktijk- en ervaringsgericht en geschikt voor diverse leerstijlen. 


Mind5® M.E.T.H.O.D.©
Met behulp van onze unieke Mind5® M.E.T.H.O.D.© helpen we mensen een optimale balans te vinden tussen prestatie en welzijn. 
 
De Mind5® M.E.T.H.O.D.© staat voor:  
M = Manage Stress, Pressure and Crisis Situations
E = Energy Management
T = Team Work
H = Hold Focus
O = Optimal Performance
D = Development & Reflection
 
Door onze unieke Mind5® M.E.T.H.O.D.© te ervaren en direct toe te passen, zul je in staat zijn om te begrijpen waarom je op bepaalde momenten bepaalde keuzes maakt.

Met behulp van onze sportieve oefeningen, ondersteund door een online programma, leer je nieuwe verbindingen te maken in de hersenen, waardoor na herhaling blijvende gedragsverandering zal optreden. Niet op een zweverige manier, maar juist heel concreet, sportief en down-to-earth!

Help anderen hun optimale prestatieniveau te vinden als Optimal Performance Leader

Wil jij ook leren hoe je andere mensen hun helpen om hun optimale prestatieniveau te vinden?

Je leert er alles over in het Optimal Performance Leader (OPL) 3.0 programma! 

Tijdens dit blended learning traject leer je eigen gedrag, je wensen en doelen én die van de mensen om je heen beter te begrijpen. We maken een masterplan en helpen je in de uitvoering ervan. Je leert zelf hoe je optimal prestatieniveau kunt vinden.

Neem nu de regie over jouw prestaties en die van je omgeving. 
In de eerste weken zullen jij én de mensen in je omgeving merken dat je andere keuzes maakt en beter in je vel zit. Binnen 4-6 maanden ben je volledig bewust bekwaam in het vinden van optimaal prestatieniveau en het begrijpen van menselijk gedrag. Na afronding van het programma zullen we je licenseren als Mind5® Optimal Performance Leader.

Met hulp van je Mind5® coach stel je een masterplan op, waar je direct mee aan de slag gaat om je droombaan te vinden, ondernemer te worden of verder te laten groeien of betere omstandigheden te creëren binnen je huidige werkomgeving. Je coach ondersteunt je gedurende het proces, inspireert en motiveert je en helpt je je vragen te beantwoorden. We doen er alles aan om je te steunen tijdens het proces.

Mind5 ervaren? 

Schrijf je nu in voor de Explore Your Optimal Performance Tour!

Copyright 2021 mind5 training b.v.

Veilingweg 1, 5301KM, Zaltbommel, The Netherlands 

+31850603721